Застосунок “Prom.ua” – це додаток-маркет від порталу Prom.ua, такий собі інтернет-універмаг, з яким всі товари, знижки та акції тепер у вашій кишені. Піти на шоппінг тепер можна просто з екрану вашого гаджету. У нас представлені вигідні товари для жінок, чоловіків, дітей та просто для усіх бажаючих. Декілька хвилин на нашому сайті і ви одразу скажете – беру!

У додатку, як і на сайті, розумніші покупки робити легко, адже всі товари розбиті на відповідні категорії. У нас ви можете придбати:
– Одяг та взуття – дитячий, жіночий, чоловічий одяг на будь-який смак. У категорії Sports ви знайдете кросівки та інше вигідне чоловіче взуття. Костюми, сукні, дешева шкільна форма, брендове жіноче взуття – все це є у наших продавців. Навіть акційний одяг для тварин продають!
– Аксесуари та прикраси – останні тренди моди у нашому магазині. Наші творчі продавці навіть пропонують чудові вироби створені власними руками.
– Техніка та електроніка – найнижча ціна на гаджети для найвибагливіших. Всі електронні прилади можна вигідно купити з додатком Prom.ua. У нас найнижчі ціни на популярні пристрої!
– Товари для дітей – справжній дитячий світ онлайн. Наші найменші покупці зможуть придбати все для школи та розваг – розумні іграшки, шкільні канцтовари, подарунки, набори для творчості та рукоділля, дитячий одяг, дешеве екологічне дитяче взуття та ґаджети для малечі. А автокрісла вбережуть малюків під час подорожей.
– Будівельні матеріали та інструмент. Тут ви знайдете все, що потребує вигідна трансформація вашої домівки. У нас можна купити найкращі екологічні матеріали та всі необхідні знаряддя, обладнання та інвентар, що здатні перетворити ремонт на справжнє задоволення. А категорія Меблі допоможе довершити дизайн – на деякі товари і зараз діє акційна ціна.

У нашому додатку дешеві товари поєднуються з найвищою якістю. Кожного дня ми проводимо безліч акцій – вигідні покупки тепер буквально під рукою. Шукайте акційні пропозиції від ваших улюблених продавців на екрані мобільного телефону.

З мобільним додатком Prom.ua ви можете :
– Бачити найкращі сезонні пропозиції та акції, наприклад, жіночий одяг – та сама омріянна сукня – за найкращими цінами!
– Зручно вибрати вигідний товар в категоріях або через пошук;
– Дізнаватися повну інформацію про дешевий товар і про продавця;
– Швидко знаходити акційні пропозиції за допомогою фільтрів;
– Придбати онлайн товари оптом та в роздріб;
– Бачити низькі ціни першими;
– Легко зв’язуватися з продавцем зручним для вас способом;
– Користуватися перевагами Програми Захисту Покупців;
– Обирати еко товари серед безлічі можливих варіантів;
– Влаштувати шопінг, залишаючись вдома
і ще багато інших корисних функцій…

ЗАЛИШАЙТЕСЯ НА ЗВ’ЯЗКУ!
Нам дуже важливо знати вашу думку про якість нашого застосунка.
Ми з нетерпінням чекаємо на ваші відгуки і побажання. Якщо Ви хочете запропонувати як можна зробити Prom.ua ще краще і корисніше для вас, пишіть на email: [email protected]

Дякуємо вам за вибір нашого додатка Prom для покупок!
В останньому оновленні:
– Додали блок “Знайомі продавці” на головний екран додатка.
– Виправили помилки на картці товару.
Оцініть наш додаток! Ваші відгуки допоможуть нам у роботі.
Слава Україні!

Download apk Google Play