Застосунок Tabletki.ua — це простий спосіб знайти будь-які необхідні ліки та товари для краси та здоров’я та забронювати їх в Україні за низькими цінами.Також у додатку ви знайдете великий довідник ліків.

Це офіційний застосунок сайту Tabletki.ua, ви зможете користуватись ним цілком безкоштовно і без реєстрації. Це також один з провідних мобільних застосунків у таких категоріях як медицина та фармацевтика, онлайн-аптеки та здоров’я. Це справжня планета здоров’я, яка тепер доступна кожному!

Ви не маєте часу перевіряти розташовані поблизу аптеки і дізнаватися чи є там потрібна вам таблетка? Тоді просто скористайтеся додатком Tabletki.ua! Введіть назву препарату чи відкрийте лікарський довідник, щоб зрозуміти, що саме вам потрібно. А після цього порівняйте ціни в аптеках, щоб заощадити. Ви навіть зможете забронювати потрібні пігулки, щоб бути впевненим, що їх не викуплять раніше, ніж ви прийдете до аптеки.

У нашому додатку представлені крупні мережі аптек України та онлайн-аптеки: Аптека Низьких Цін (АНЦ), Аптека Оптових Цін, Фармація, Аптека Доброго Дня (АДД), Аптека 911, Подорожник, Бажаємо здоров’я, Аптека Копійка, Аптека 36.6, Аптека БАМ, Соціальна аптека, Мед-Сервіс, Аптекарь, Аптека TAS, Аптека D.S та багато інших. Кількість аптек постійно збільшується!

Додаток Таблетки юа надає широкий асортимент медичних товарів для здоров’я. За допомогою нашого сервісу ви зможете забронювати медичні товари (ліки / таблетки / медикаменти / вітаміни / харчові добавки), косметику, товари для мам і малюків, товари для жінок, засоби гігієни, засоби краси і здоров’я, медичну техніку.

Чому Tabletki.ua?

• Величезний вибір, актуальні ціни. Ваше здоров’я — наша турбота. Ми забезпечуємо контроль за тим, щоб вартість ліків у нашому додатку залишалася актуальною, а ви могли порівняти ціни і купити ліки вигідно.
• Прийом ліків більше не проблема: навіть якщо вам потрібні ліки, які складно розшукати, ми все одно допоможемо знайти їх поблизу. Пошук ліків у аптеках став простим як ніколи. Тепер всі аптеки по всій Україні у вас як на долоні. Доступні всі ключові Аптеки Києва, Харкова, Одеси, Львова, Дніпра, Полтави, Вінниці, Запоріжжя та інших міст України.
• Завдяки можливості бронювання ви можете заощадити 30% або навіть більше на покупку ліків. Замовте ліки в пару кліків без будь-якої націнки!
• Довідник ліків Tabletki.ua дозволить вам знайти і зберегти інструкцію до будь-яких ліків, дізнатися діючу речовину, протипоказання, спосіб застосування, дозування, зберігання і навіть відшукати аналоги ліків, які вас цікавлять. При цьому вам не потрібен інтернет, довідник доступний без нього.

Як використовувати Tabletki.ua?

Це дуже просто! Від отримання потрібних ліків вас відділяє три простих кроки:
1. Завантажте та встановіть додаток Tabletki.ua, запустіть його та вкажіть назву потрібного товару.
2. Вкажіть радіус пошуку, щоб побачити пропозиції з усіх аптек поблизу. Порівняйте ціни онлайн та оберіть найкращу.
3. Тепер оберіть потрібні ліки та забронюйте їх. Ось і все, тепер залишилось лише отримати замовлення в найближчій аптеці. Будьте здорові з Tabletki.ua!
Установивши додаток, ви одразу ж почнете економити свій час і гроші.

Спробуйте прямо зараз – встановіть і відкрийте додаток 😉

Тепер додаток доступний і для годинників з Wear OS!
Зверніть увагу, що застосунок на годиннику працю лише за умови встановленого на телефоні основного застосунку Tabletki.ua.

+ оптимізація та виправлення помилок

Download apk Google Play