Uzayda mahsur kalmış Kozmonot’un kurtulmak için sana ihtiyacı var. Kozmonot, radyo sinyallerinden elde ettiği ipuçlarını sana iletecek. Tek yapman gereken ipuçlarını takip ederek doğru cevaba ulaşmak. Doğru cevabı ilk bulan sen ol, Kozmonot’u kurtar. Ödülün tamamı senin olsun. Kozmonot – Ödüllü Bilgi Yarışması.

-Süre sınırı yok! Kozmonot kurtarılıncaya dek ödül miktarı artmaya devam etmektedir.
-Tek Kazanan! İpuçları tek bir doğru cevabı işaret etmektedir. İpuçlarından yola çıkarak gereken araştırmaları yapıp doğru cevabı bulduğun takdirde ana ekranda yazan ödülün tamamı senin olur. Kozmonot, şansa değil; bilgiye, araştırmaya ve zekaya dayalı bir bilgi yarışmasıdır.
-Bilgi yarışmamıza katılmak ücretsiz! Kozmonot’u indirip kaydolduğun anda bilgi yarışmamıza otomatik katılım sağlamış olursun. Unutma, her yarışma tek bir sorudan oluşur. Tek bir aktif bilgi yarışması vardır. Cevap bulununcaya dek bilgi yarışması devam eder.
-Gerçek Para Ödülü! İpucu ekranında yazan miktarın tamamı cevabı bulan kişiye verilir. Sisteme giriş yaptığı telefon numarasından kazanan kişiye ulaşılır.
Müzik ve ses efektleri https://www.zapsplat.com tarafından alınmıştır.
Music and sound effects obtained from https://www.zapsplat.com

Güncelleme ve bilgilendirmeler için bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. (@kozmonotapp)

Kozmonot App 1.0.809 Update

2022-01-04
Merhaba ben Kozmonot! Bu versiyonda sizi bekleyen gizemli güncellemelerimiz ve iyileştirmelerimiz var!

Request Kozmonot UpdateGet Kozmonot on Google Play